Back to All Events

Mit Gemüse afholder koncert på Moment

Mit Gemüse afholder en koncert på Restaurant Moment fredag d. 14. Oktober.
De to musikere Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald synger og spiller deres egne versioner af gamle og nyere folk/country-sange. Med en god portion frihed og et glimt i øjet fortolker de Neil Young, Bob Dylan og Gillian Welch m.fl. og krydrer musikken med farverige fortællinger om livet som gademusikere.

Koncerten starter kl 21.30, og restaurantens spisende gæster har gratis mulighed for at deltage. Ønsker man bare at høre koncerten koster det 100 kr, og man bør være fremme kl 21.30.

Koncerten bliver anderledes end tidligere koncerter på Moment – den bliver mindre opsat og i stedet mere laid back. Man kommer når man vil og bestiller mad fra det almindelige menukort. Musikken starter kl 21.30 mens nogen måske stadig spiser, andre drikker en cocktail fra det til aftenen særligt sammensatte drinkkort, spiser lidt ”eftermåltidssnacks” eller bare sidder og lytter. Man kan også spise helt som en almindelig aften på Moment uden at skulle høre koncerten.

Aftenen bliver hyggelig, afslappet, stemningsfuld og meget personlig. Koncerten vil kombinere musik og fortælling fra musikernes egne oplevelser da de som et selvskabt moderne eventyr har spillet sig til at kunne betale billetten til næste stop i en rejse gennem Europa og USA.

Uanset om man vil spise og høre koncert eller kun det ene eller det andet bør man tilmelde sig på rikke@restaurantmoment.dk eller tlf 51362656.

Later Event: October 18
Efterårsferie