Back to All Events

Kokkeskole: Vildt i maden

Kokkeskole med Vilde Spiselige Planter.

Dato: 29. april 2017

Tid & sted: Kl. 10-15 på Restaurant Moment, Ravnen 1 – Friland, 8410 Rønde

Pris: 650 kr inkl. frokost på Restaurant Moment og øvrig forplejning i løbet af arrangementet

Tycho Holcomb der har anlagt og passer restaurantens have tager dig med på tur, hvor I sanker planter fra vejkant, skovbryn og søkant i gåafstand fra restauranten. Tilbage på Moment laver I mad i fælleskab med vores kok René som viser hvordan de indsamlede planter forvandles til spændende retter. Hvis vejret tillader det, spiser vi sammen i Restaurant Moments hyggelige unge skovhave.

Målgruppe: Kokkeskolen er for dig, der interesserer dig for mad og gerne vil vide mere om brugen af vilde planter eller hjemme vil have inspiration til at imponere dine gæster med en anderledes middag :-)

Begrænset antal pladser: Tilmelding til rikke@restaurantmoment.dk Bemærk at kursusgebyret skal indbetales inden kurset. Du modtager info ved tilmelding.