Back to All Events

Kokkeskole: Stauder i maden

Kokkeskole med havens spiselige stauder.

Dato: 3. juni 2017

Tid & sted: Kl. 10-14 på Restaurant Moment, Ravnen 1 – Friland, 8410 Rønde

Pris: 650 kr inkl. frokost og forplejning arrangementet igennem på Restaurant Moment.

Mange af villahavens stauder er spiselige. Sammen med Tycho og Karoline der har anlagt og passer restaurantens have vil du samle og plukke mens du hører dem fortælle om planternes univers og dyrkningsmetoder. Du vil lære hvordan en have kan dyrkes med spiselige planter som samtidig næsten vil være arbejdsfri.

Herefter står Moments kokke klar til at overtage scenen og sammen med ham vil I tilberede de indsamlede planter og forvandle dem til jeres frokost. Vi vil inddrage alle og vise et uopdaget smagsunivers i det der vokser lige udenfor.

Hvis vejret tillader det, spiser vi sammen i Restaurant Moments hyggelige unge skovhave.

Målgruppe: Kokkeskolen er for dig, der interesserer dig for mad med karakter og ikke er bange for at spise dit staudebed og få nye ideer til middagsbordet.

 

Hvis du vil have en usædvanlig spiselig plante eller to med hjem så vil Karoline og Tycho der til daglig driver planteskolen Myrhiss denne dag have planter til salg.

 

Begrænset antal pladser: Tilmelding senest d. 27. maj til rikke@restaurantmoment.dk Bemærk at kursusgebyret skal indbetales inden kurset. Du modtager info ved tilmelding.