Restaurant Moment udvikler, fremstiller og serverer grøn gourmetmad med udgangspunkt i lokale og vilde råvarer. Moment tilbyder en evigt foranderlig atmosfære – afslappet men stilfuld, naturlig men kompleks.

Restaurant Moment er opført i udkanten af den bæredygtige landsby Friland midt i det enorme, vilde spisekammer som naturen i Nationalpark Mols Bjerge udgør. Restauranten er omgivet af en produktionshave hvor afgrøderne ender på tallerkenen straks efter plukning. Selvom vi er tæt på naturen er vi også tæt på Aarhus og endnu tættere på Ebeltoft.

Restaurant Moment forener gastronomi, æstetik og bæredygtighed. Vi viser hvordan hensyn til naturen og anvendelsen af lokale ressourcer kan være et gennemgående princip både hvad angår fødevarer, drikkevarer, dyrkning og byggeri, og ikke mindst hvad angår synergien imellem disse.

 

 

Susanne Barrett & Arthur Bénard

Susanne Barrett & Arthur Bénard

Rikke Storm Overgaard

Rikke Storm Overgaard