Vores menu
Indtil 28.2.2024 er vi en vegetarisk restaurant. Efter denne dato skal gæster vælge om de vil besøge os som “omnivorer”, “veganere” eller “vegetarer”.
Fra samme dato vil vi have to adskilte sæsoner: “Haven” om sommeren, der vil bringe fokus på friske råvarer lige uden for vores vinduer, og “Spisekammeret” om vinteren, der vil bringe fokus på konserveringsmetoder og i et vist omfang bæredygtigt animalsk protein.
Velkommen til Moment
Naturen og vejret bestemmer hvad vi serverer. Vores retter udskiftes løbende og afspejler øjeblikket – ”Momentet” - i udtryk og smag.
Spisekammersæsonen 28.02 - 30.06
Our garden season is created on what we can grow in our garden and our farm - and what we can sustainably source from wild nature.
Havesæsonen 01.07 - 30.09
Vores havesæson er baseret på hvad vi dyrker i vores have og på vores gård - og hvad vi bæredygtigt kan sanke i naturen. Bemærk at vi ikke tilbyder En kortere oplevelse/4 serveringer i denne periode
Hele oplevelsen
“Begyndelsen”, 8 serveringer, matchende vine eller fermenterede safter efter dit valg og filtreret vand, og “Afslutningen”
1850
En kortere oplevelse
“Begyndelsen”, 4 serveringer, matchende v
“The beginning”, 4 servings, matchende vine eller fermenterede safter efter dit valg og filtreret vand, og “Afslutningen”. En kortere oplevelse er ikke tilgængelig lørdag aften
1200
———
Begyndelsen
250
8 servinger
895
5 glas vin eller saft til 8 serveringer
600
4 servinger
495
4 serveringer er ikke tilgængelig lørdag aften
3 glas vin eller saft til 4 serveringer
400
Ost
175
Afslutningen
150
Bemærk at alle serveringer løbende udskiftes, og derfor kan være anderledes